Energimærkning

Energimærkning af ejendomme

Energimærkning har til formål, at dokumentere en bygnings energiforbrug, samt skabe overblik over hvilke energimæssige forbedringer, der med fordel kan gennemføres.

Hos Ivar Lykke Kristensen AS har vi mere end 15 års erfaring med energimærkning. Vi er certificerede i henhold til ISO 9001, og kan tilbyde energimærkning af enfamiliehuse og flerfamiliehuse, bygninger til handel og service samt offentlige bygninger.

Almene Boligforeninger og erhvervsejendomme

Det har siden år 2009 været lovpligtigt for almene boligforeninger og erhvervsejendomme, at gennemføre energimærkning.

Hos Ivar Lykke Kristensen AS har vi særlig stor erfaring med almene boligforeninger. I mere end 50 år har vi projekteret og gennemført boliger for flere boligselskaber. Dette erfaringsgrundlag har gjort os til en solid og kompetent samarbejdspartner, når vi skal finde frem til energiforbedringer i bygningerne.

Vores kompetencer

Vores erfaring viser, at langt de fleste foretrækker en partner med den brede faglige kompetence. Derfor består vores team af energirådgivere udelukkende af kompetente fagfolk og ingeniører med stor erfaring.  Da vi ved præcis hvad tingene koster, og hvad der kan lade sig gøre i din boligforening, kan vi præsentere de optimale forslag til de nødvendige forbedringer.

Vores erfarne energirådgivere, gennemgår bygningens klimaskærme og energiforbrugende installationer, og udarbejder forslag til de energibesparelser, der er økonomisk fordelagtige at gennemføre. Bygningen får en mærkning efter energiskalaen, og vi viser hvilket energimærke bygningen kan opnå, hvis du gennemfører de foreslåede energibesparelser.

Udførelse

Vi tilbyder endvidere at stå for udførelsen af de energibesparende forbedringer.

Vores certificering betyder, at du som kunde kan forvente en effektiv, fast procedure, baseret på viden, kvalitet og erfaring. De indberettede energimærkninger gennemgår en stram ekstern kontrol, og vi er i den forbindelse stolte af, at være vores ansvar bevidst.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

© 2024 Copyright I ILK AS